Foto: Peter Houtepen

Bouw woningen op locatie 't Carillon start later

ETTEN-LEUR - De bouw van woningen op het terrein waar tot eind vorig jaar basisschool 't Carillon stond, gaat later beginnen dan aanvankelijk de bedoeling was.


Na de sloop van 't Carillon ligt het terrein van de voormalige school sinds begin dit jaar braak. De herontwikkeling zou eigenlijk dit najaar beginnen, maar de gemeente Etten-Leur heeft in een brief aan omwonenden laten weten dat er sprake is van een gewijzigde planning.

Elektra

De voorbereidingen om woningbouw op de locatie mogelijk te maken worden doorgeschoven naar het einde van het eerste kwartaal in 2020. De reden hiervan is dat er landelijk een tekort is aan materialen om elektra aan te leggen voor nieuwe woningbouwlocaties. Zoals het er nu naar uitziet gaan de bouwactiviteiten van de woningen aan 't Carillonhof naar verwachting in kwartaal 2 van 2020 beginnen.

Op de locatie komen 17 woningen die door de toekomstige bewoners zelf worden ontwikkeld, het zogeheten CPO-project. Er komen elf patiowoningen en zes rijtjeswoningen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES 

Vacatures

Receptionist, conciërge en leerpleinbeheerder

Roosendaal

Magazijn medewerker

Baarle-Nassau

Bezorgers Altena Nieuws

Almkerk, Hank, Veen, Andel, Nieuwendijk, Werkendam

Polyester productie medewerker

Heijningen

Regiobank (balie)medewerker

Oud Gastel