Foto alle vier de teams.
Foto alle vier de teams. Foto: Inge Mulders

HCEL MA2 en HJ1 spelen internationale wedstrijd

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Op donderdag 26 september jl. hebben MA2 en HJ1 van hockeyclub Etten-Leur beiden een oefenwedstrijd gespeeld tegen 2 teams uit Zuid-Afrika. Ondanks de regen waren er toch een gezellig aantal toeschouwers aanwezig om iedereen aan te moedigen.

De Zuid-Afrikaanse teams zijn spelers van diverse scholen en zij maken op dit moment een Holland-tour, waarbij zij bij diverse verenigingen ervaring op doen en onder andere een bezoek hebben gebracht aan de Efteling, Goes en Amsterdam. Etten-Leur mocht in dit rijtje uiteraard ook niet ontbreken.

Het werden twee hele leuke wedstrijden waarbij de spelers van Zuid-Afrika niet opgaven. Tot het einde van de wedstrijd bleven zij fanatiek.

Na de wedstrijd werd er in het clubhuis een lekkere maaltijd genuttigd bestaande uit stokbrood met kruidenboter, diverse dipgroenten met heksenkaas, broodjes kroket en hotdogs, etc.

Als aandenken kregen alle spelers van Zuid-Afirka een pakje stroopwafels mee naar huis, mogelijk gemaakt door AH Pollemans. Daarnaast werden er door diverse spelers shirts geruild en werd er nog geruime tijd nagefeest.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief