Raymond Kerkhof
FOTOALBUM

Liefhebbers van Opel 400 treffen elkaar in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Liefhebbers van de Opel 400 troffen elkaar zondag op Stal 't Sander in Etten-Leur. De oldtimers stonden keurig opgepoetst in de binnenbak van de manege waar normaal paarden hun rondjes lopen. 


Een vakjury bekeek de auto's in de loop van de dag en bepaalde wie de mooiste Opel 400 had. Robert van Osta uit Oudenbosch won de eerste plaats met zijn Ascona 400. Deze auto was in zijn geheel gerestaureerd. Bijzonder was dat de wagen op zondag nog in Kortrijk stond in België en speciaal werd opgehaald om te schitteren in Etten-Leur. 

De tweede prijs ging naar de zilveren Manta 400 replica uit België. Een originele Manta 400 B1 uit België werd derde. Van deze wagen zijn er maar 27 stuks gemaakt . Dit exemplaar uit 1981 verkeerde nog in originele staat. 

Het enthousiaste publiek werd af en toe verrast door motorgeronk door het starten van een aantal auto's. Liefhebbers namen massaal een kijkje naar de motoren onder de kap. Om 15.00 uur werden de prijzen uitgereikt en keerde het publiek huiswaarts. Over twee jaar vindt er opnieuw een Opel 400-treffen plaats. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES