Op 11 oktober wappert de regenboogvlag in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - De gemeente Etten-Leur hijst op vrijdag 11 oktober de regenboogvlag.


Op 11 oktober is het internationale Coming Out Day, waarbij aandacht gevraagd wordt voor de acceptatie van diversiteit. Speciaal op deze dag staat de boodschap centraal dat iedereen het hele jaar door zichzelf moet kunnen zijn en zich geaccepteerd en sociaal veilig voelt. Op school, op straat, op het werk, in de zorg, in de sport, in eigen sociale kring of waar dan ook.

De regenboogvlag symboliseert dit motto speciaal voor lesbiennes, homomannen, biseksuelen en transgenders (LHBT's), maar in feite geldt de boodschap voor iedereen in onze maatschappij.

De vlag hangt niet alleen in top bij het Stadskantoor, maar ook aan het Oude Raadhuis op de Markt. Om 09.00 uur vertelt wethouder Frank Vrolijk op het bordes van het Oude Raadhuis waarom de gemeente Etten-Leur het belangrijk vindt om stil staan bij Coming Out Day. Geïnteresseerden zijn welkom om bij dit moment aanwezig te zijn.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief