Zanger Roger van Meer ondergaat zware knie-operatie

ETTEN-LEUR - Zanger Roger van Meer uit Etten-Leur herstelt van een zware operatie. Chirurgen hebben bij hem een halve nieuwe knie ingezet. Dat was nodig omdat de zanger veel last had van pijn. 


In totaal moet de populaire volkszanger ongeveer zes weken revalideren. Daarna duurt het totaal herstel nog een half jaar. "Ik heb helaas al wel een paar optredens moeten afzeggen. Dat bekijk ik van week tot week", laat Van Meer vanaf zijn ziekbed weten.

Momenteel krijgt hij fysiotherapie om zo snel mogelijk weer op de been te zijn. "Als ik straks hersteld ben, spring ik ook weer wat harder op het podium. Ik stond de laatste tijd met pijn op het podium en dat gaat hopelijk straks veranderen." Van Meer heeft nu meer vrije tijd over. Die gebruikt hij om aan zijn muziek te werken. Wie weet wat voor mooie nieuwe nummers dat nog oplevert. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief