Samenstelling The Old Fashion Band.
Samenstelling The Old Fashion Band. Foto: Rein Nuiten

Inloopmiddag Wijkvereniging Centrum-Oost

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Op zondag 13 oktober organiseert Wijkbelang Centrum-Oost (WBCO) alweer een gezellige inloopmiddag. Inwoners van de wijk, jong en oud, zijn dan van harte welkom in wijkgebouw De Linde vanaf 14.00 tot 17.00 uur. Het eerste kopje koffie / thee is gratis.

Woont u niet in wijk Centrum-Oost, maar wilt u eens ervaren hoe gezellig het is in De Linde, kom dan gerust aan. De muziek wordt dit keer verzorgd door The Old Fashion Band. Dit muziekgezelschap staat garant voor een sprankelende zondagmiddag. Ze spelen eigen arrangementen jazzmuziek uit de jaren 1920-1960. Lekkere luister- en dansmuziek. Het is een kleine band met een unieke sound. Die klinkt zoals de populaire muziek klonk tussen 1925 en 1950/60, op een moderne manier vertolkt en aangevuld met zang. De band bestaat al ruim 25 jaar en vol enthousiasme brengen ze nog steeds de dansbare muziek van voor 1950. Een ritmegroep van 4 muzikanten, vuurt een 3-tal blazers en 2 zangeressen aan.

Het doel van de inloopmiddagen is, naast genieten van de muziek, om in een ongedwongen sfeer met elkaar eens nader kennis te maken. Bestuursleden van WBCO zullen aanwezig zijn, zodat er gelegenheid is tot het stellen van vragen of het opnemen van wensen/ideeën. Dat alles gericht op bevorderen van de saamhorigheid in deze mooie / levendige wijk van Etten-Leur. Tot ziens zondag 13 oktober in De Linde. Noteer ook alvast de volgende inloopmiddagen in je agenda, 10 november en 8 december. Nadere informatie daarover volgt tijdig in dit blad en o.a. op het beeldscherm in De Linde.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief