Nog 1 maandagtraining te gaan voor de opstappers 2019. FOTO DICK RINGELBERG
Nog 1 maandagtraining te gaan voor de opstappers 2019. FOTO DICK RINGELBERG Foto: Dick Ringelberg

Achilles actief voor en tijdens de Marathon Brabant

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Tijdens de Van Oers Marathon op zondag 27 oktober is onze kantine en accommodatie weer beschikbaar voor lopers, hun supporters en de vrijwilligers die nodig zijn om dit geweldige evenement mogelijk te maken. Onze eigen leden en natuurlijk alle andere deelnemers zijn van harte welkom. Speciaal de deelnemers aan de halve en de hele marathon zullen zich hier thuis voelen.

Inlopen voor de wedstrijd

De sfeervolle kantine biedt de lopers de gelegenheid om zich mentaal voor te bereiden op de wedstrijd. Daar kunnen waardevolle spullen in bewaring gegeven worden. En zo je wenst kun je inlopen op de atletiekbaan.

Pendeldienst

Met busjes wordt een pendeldienst gereden van het clubhuis naar de start. Na afloop staan deze busjes weer bij de finish om je naar het clubhuis te brengen.

Douches, hottub en sauna na afloop

Behalve van de uitstekende kleedkamers en douches kan er dit jaar weer gebruik gemaakt worden van de sauna en hottub. In de kantine is het fijn nagenieten en -praten met gratis fruit en soep om de inwendige mens te versterken en wacht de beloning om de dag af te sluiten met een lekker drankje. Tot slot, de consumptiebonnen die de vrijwilligers ontvangen van de organisatie voor bewezen diensten zijn ook geldig in de kantine!

Examen opstapgroep zondag 27 oktober

Opstapgroep 2019 zwaait op de laatste zondag in oktober af met een spettend eindexamen. Ze sluiten hun loopcursus af met de deelname aan de 5 kilometer van de Van Oers Marathon Brabant in Etten-Leur!

Na de eerste training op 29 juli is een twintigtal deelnemers onder de bezielende leiding van trainers Paul van Dongen en Ann Smout klaargestoomd om op 27 oktober met succes 5 km van de Marathon Brabant te lopen. Nog twee weken en dan lekker rennen door Etten-Leur!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief