Afbeelding
Foto: Liset Bol

Kinderactiviteiten en excusies Pannenhoef

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Heerlijk het bos in met de herfst. Lekker stappen door de ritselende bladeren en je verbazen over de vele paddenstoelen. Speciaal als afsluiting van de herfstvakantie zijn er zondagmiddag 20 oktober vanaf 12.30 uur meerdere kinderactiviteiten in de Pannenhoef. We gaan knutselen met materiaal uit het bos en uilenballenpluizen.

Ook zijn er die dag meerdere excursies. Vanaf de Zwarte Schuur vertrekt ’s middags om 13.30 uur en 15.00 uur een gezinswandeling. De gidsen zullen iedereen, jong en oud, laten verbazen over de mooie dingen van de herfst. Deze excursie duurt ongeveer een uur.

Vanaf de Zwarte schuur start om 13.30 uur ook een excursie door het reservaatgebied de Lokker. Deze wandeling is langer en de groep zal ongeveer 2 uur onderweg zijn.

Zondagmiddag 20 oktober is de Zwarte Schuur in de Pannenhoef open van 12.30 tot 16.30 uur. Kom knutselen, uilenballenpluizen en ontdek met de kinderen het avonturenpad. Bekijk de expositie en film in de Zwarte Schuur. Proef het ambachtelijk gebakken brood en neem een kijkje bij de oven in het bakhuis. De vrijwilligers zetten deze 3e zondag van de maand voor de laatste keer van het seizoen 2019 de deuren voor u open.

Meer info: www.brabantslandschap.nl/ontdek-de-natuur/infocentra/buitenlokaal-de-zwarte-schuur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief