Optreden Parochiekerk Brielle.
Optreden Parochiekerk Brielle. Foto: G. Huijbrechts

Optredens KoorBusiness

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Zaterdag 5 oktober hebben we deelgenomen aan het korenfestival De Watergeus in het mooie vestingstadje Brielle.

We verzamelden op de parkeerplaats bij de Boerenbond in Etten-Leur, vanwaar we vertrokken met een zeer luxe touringcar, die ons snel en veilig heeft vervoerd. Brielle is echt een prachtig oud stadje, dat die dag gevuld was met ongeveer 30 verschillende koren uit de regio, die op verschillende locaties hun liederen ten gehore brachten. Wij hebben om 12 uur opgetreden in de kleine, sfeervolle Parochiekerk en om 13:30 u in de grote Catharijnekerk. We hebben genoten van ons optreden. Het publiek was enthousiast en we hebben veel complimenten gekregen. Tussendoor en na afloop was er tijd en ruimte genoeg om andere koren te beluisteren en vooral ook Brielle zelf te bekijken, met de prachtige oude huisjes en leuke originele winkeltjes. Een terrasje mag natuurlijk ook niet vergeten worden op zo'n dag en sommige koren konden het niet laten om zelfs tijdens zo'n pauze nog even wat te zingen. Al met al weer een heerlijke dag om niet te vergeten.

Drie kerstoptredens

In december hebben we deze keer drie optredens gepland staan. Houd alvast deze data vrij in uw agenda.

Zaterdag 14 december: Optreden samen met het Lambertuskoor in de H. Lambertuskerk aan de Markt in Etten-Leur.

Maandagavond 16 december: Kerstconcert samen met De Smart Ladies uit Breda in het Trouwkerkje, Van Bergenplein 1, Etten-Leur.

Zondagmiddag 22 december: Optreden op korenmiddag in Zaal Agora in Rucphen, samen met andere koren uit de regio.

Voor meer informatie: www.koorbusiness.nu, mailadres: secretariaat@koorbusiness.nu. Volg ons ook op Facebook.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief