HCEL Dames 1 in actie voor Make-A-Wish.
HCEL Dames 1 in actie voor Make-A-Wish. Foto: Inge Mulders

HCEL Dames 1 zetten zich samen met jongere spelers in voor Sintactie

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Net als voorgaande jaren doet HC Etten-Leur mee met de Sint Verenigingsactie van AH Pollemans. Teams kunnen chocoladeletters verkopen aan familie, vrienden en/of bedrijven om zo geld op te halen voor het team, de club en Make-A-Wish!

De actie loopt van 21 oktober a.s. tot en met 3 november a.s. De chocoladeletters zijn verkrijgbaar als luxe letter S in melk, puur of wit. Hiervan gaat € 0,50 naar het team, € 0,50 cent naar Make-A-Wish en € 0,50 naar de club. De spelers beschikken over betaalbewijzen, zodat de koper weet van wie hij/zij een letter heeft gekocht. Voor bedrijven is het mogelijk om chocoladeletters met het eigen logo te bestellen.

De speelsters van Dames 1 hebben dit jaar een aanvullende actie georganiseerd; zij gaan samen met de jongere spelers van de hockeyclub op zaterdag 26 oktober a.s. en zaterdag 2 november a.s. langs de deuren, zodat zij niet alleen op pad hoeven te gaan. En er een extra groot bedrag voor Make-A-Wish kan worden opgehaald.

Is er helaas geen speler van HC Etten-Leur bij u aan de deur geweest, maar zou u wel graag een lekkere chocoladeletter willen ontvangen? Stuur dan gerust een mail naar hceldames1@gmail.com.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief