Kjell scoort 0-2 voor Internos uit penalty.
Kjell scoort 0-2 voor Internos uit penalty. Foto: F. van Toledo

Internos medekoploper

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Afgelopen zaterdag moest de helft uitgespeeld worden in Breda tegen Baronie. Eerder was de wedstrijd in de rust gestaakt vanwege het onwel worden van de scheidsrechter bij een 0-1 voorsprong voor Internos. Ook afgelopen zaterdag liep alles niet weer van een leien dakje.

De wedstrijd moest een half uur later beginnen omdat de scheidsrechter geen van de grasvelden goedkeurde om op te spelen en de kunstgrasvelden op vastgestelde tijdstip nog niet beschikbaar waren. Om 16.00 uur dus pas de aftrap van de tweede helft. Internos kon medekoploper worden in de competitie bij een overwinning. Internos was de sterkere ploeg en had ook een duidelijk overwicht. De wedstrijd speelde zich voornamelijk af op de helft van Baronie, die er wel af en toe snel uitkwamen. Het duurde echter nog bijna een half uur voor Internos het overwicht in een tweede doelpunt uitdrukte. Het was Jean Asukaniam die een penalty forceerde bij een poging om spelers van Baronie in hun 16 meter gebied te verschalken. Kjell van Toledo ontfermde zich over de bal en schoot deze feilloos in, maar blijkbaar was iemand te vroeg ingelopen want het moest over. Echter ook de tweede keer gaf Kjell de keeper geen kans en werd de bal hard onhoudbaar binnen geschoten. Daarmee was het verzet van Baronie wel gebroken en ongeveer 5 voor het einde was het Morris Meester die zich in de 16 vrij kon spelen en af kon leggen op Danny Poppelaars die daarna de 3e voor Internos voor het intikken had. Internos staat nu waar het wil zijn, bovenaan met VVC’68 en Boeimeer. Komende weken t/m de 7 december gaat Internos alle teams krijgen die nu in de bovenste helft van de stand staan. Dan kunnen ze laten zien hoe ver ze zijn, succes heren.

Jaarlijkse huldiging jubilarissen

Het bestuur van v.v. Internos organiseert de jaarlijkse huldiging van onze jubilarissen. Deze wordt op zaterdag 2 november gehouden in ons clubhuis aan de Olympiade 7. Op deze dag hebben we 14 jubilarissen waarvan met name de 50, 60 en 70 jarige jubilarissen voor de club heel bijzonder zijn. Daarnaast wordt er ook nog een erelid van vv Internos benoemt. Het is zeer bijzonder dat zij allen op hun hoge leeftijd nog steeds betrokken zijn bij onze vereniging. Het huldigen gebeurt voor en na de thuiswedstrijd van Internos tegen Boeimeer. Meer informatie over deze jubilarissen huldiging is te vinden op onze website www.vvinternos.nl.

Zelf je gegevens en pasfoto aanpassen

Ieder lid van Internos kan zelf zijn persoonsgegevens en pasfoto wijzigen in de voetbal.nl app. Dit kan tot uiterlijk 1 november 2019. Hiervoor heb je alleen de voetbal.nl app nodig. Als je je hierop registreert (dit moet altijd met het email adres wat bij de ledenadministratie bekend is), kun je aangegeven hoe jouw gegevens zichtbaar zijn. Hoe kijk op website www.vvinternos.nl.

Voetbalspeeltuin op zaterdagochtend

Sinds 7 september is elke zaterdag ochtend ook de voetbalspeeltuin weer bezig. Dit is speciaal voor alle kinderen van 2 tot 4 jaar. Zij zijn wekelijks van harte welkom om, op een leuke en speelse manier, kennis te maken met voetbal op het hoofdveld bij Internos.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief