Gemengd koor De Cantorije viert het gouden jubileum
Gemengd koor De Cantorije viert het gouden jubileum (Foto: Hans Hufkens)

Cantorije viert vijftigjarig jubileum met concert in Trouwkerkje

ETTEN-LEUR - Gemengd koor de Cantorije viert het vijftigjarig bestaan op zaterdag 16 november met een jubileumconcert in het Trouwkerkje in Etten-Leur. Aan dit gratis toegankelijke concert werken sopraan Cecile Creusen, harpiste Renske de Leuw en pianist Kristof Bastiaensen mee. 


Het was voor de leden een bijzonder jaar. Zij deden mee aan tal van activiteiten, zoals een kort concert op 9 februari, een receptie, een druk bezochte reünie en een tentoonstelling in de grote zaal van De Linde. Ook was er een jubileumfeest met rondvaart en diner in de Turfvaart en een optreden met een speciaal voor de Cantorije door Pieter van Dijk gecomponeerd werk op vliegveld Seppe.

Het concert in het Trouwkerkje wordt de kroon op het jubileumjaar van de Cantorije. Om 19.30 uur begint het muzikaal spektakel. Het koor bestaat momenteel uit ruim veertig leden waarbij de dames veruit in de meerderheid zijn. Gelukkig hebben enkele ervaren zangers zich speciaal voor dit jubileumconcert bij het koor aangesloten om de bassen een en tenoren te versterken. De dirigent en koorleden streven naar kwalitatief goede uitvoeringen. Er wordt pittig gerepeteerd maar daarnaast is er in de pauze en na afloop ook volop gezelligheid. Veel koorleden zijn al tientallen jaren lid. Het is één grote muzikale familie. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief