Feestelijke dag voor juf Hester vanwege haar 40 jarige jubileum.
Feestelijke dag voor juf Hester vanwege haar 40 jarige jubileum.

Juf Hester is 40 jaar juf

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Op basisschool 't Kofschip in Etten-Leur was het woensdag 23 oktober groot feest. Juf Hester is al 40 jaar werkzaam in het onderwijs en dat moest groots gevierd worden. Juf Hester houdt van kinderen en van drama, dus er moest een feestje komen waarin nogal wat drama was verwerkt.

We vierden daarom 'Koninginnejuf-dag'. Juf Hester en haar man René werden in vol ornaat op school ontvangen als koningin en koning van 't Kofschip. De kinderen zongen, in hun mooiste kleren, een lied over de koningin van 't Kofschip op de wijs van Wilhelmus van Nassaue.

Na het lied ging iedereen naar binnen en was er een high tea voor alle kinderen en genodigden. De hapjes waren gemaakt door ouders van de kinderen en de kinderen zelf. Het zag er prachtig uit en het smaakte ook nog allemaal super.

Alle groepen traden op voor de juf en aan het einde van de ochtend was er tijd voor oud-hollandse spelen en een springkussen.

Het was een fantastisch feest en juf Hester heeft belooft nog 40 jaar op 't Kofschip te blijven werken.

Wilt u juf Hester ook nog feliciteren? Zij is dol op kaartjes, deze mogen gestuurd worden naar 't Kofschip, Slagveld 55 in Etten-Leur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief