DOSKO spelers werden vaak opgejaagd door Internos spelers.
DOSKO spelers werden vaak opgejaagd door Internos spelers. Foto: Fred van Toledo

Jaarlijkse huldiging jubilarissen bij vv Internos

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Het bestuur van v.v. Internos organiseert de jaarlijkse huldiging van onze jubilarissen. Deze wordt op zaterdag 2 november gehouden in ons clubhuis aan de Olympiade 7. Op deze dag hebben we 14 jubilarissen waarvan met name de 50, 60 en 70 jarige jubilarissen voor de club heel bijzonder zijn.

Daarnaast wordt er ook nog een erelid van vv Internos benoemt. Het is zeer bijzonder dat zij allen op hun hoge leeftijd nog steeds betrokken zijn bij onze vereniging. Het huldigen gebeurt voor en na de thuiswedstrijd van Internos tegen Boeimeer. Meer informatie over deze jubilarissen huldiging is te vinden op onze website www.vvinternos.nl.

Internos blijft winnen

Ook in Bergen op Zoom werd “gewonnen”, met 0-4 van DOSKO. In een tumultueuze wedstrijd was Internos veel sterker. Helaas kon de tegenstander niet zo goed tegen het verlies en zag de scheidsrechter zich genoodzaakt de wedstrijd te stoppen vlak nadat de 0-4 was gevallen. A.s. zaterdag speelt Internos thuis tegen een andere topper in de competitie, nl. Boeimeer. Aanvang van de wedstrijd is 16.00 uur.

Jeugdproject JO21

De technische commissie van vv Internos heeft als doel talentvolle spelers uit de JO17, JO19 en jeugdige senioren met en tegen leeftijdsgenoten onder de 21 jaar te laten voetballen. We hopen dat het project het volgende oplevert: Meer zicht en aandacht krijgen voor talentvolle jeugdspelers, verbeteren en bevorderen van de stap naar senioren voetbal en jeugdspelers maken kennis met spelers uit diverse lichtingen en met de technische staf van de selectie (binding). Dit willen we realiseren door het komende voetbalseizoen minimaal 4 wedstrijden te organiseren op dinsdagavond. Bij voorkeur minimaal twee wedstrijden thuis. Tegenstanders komende uit de omgeving. v.v. Internos stelt als doelstelling om zoveel mogelijk jongens uit de eigen jeugdopleiding in te passen in het 1e elftal (selectie). Het project kan ervoor zorgen dat spelers sneller op het gewenste niveau komen.

Eerste wedstrijd Internos JO21

Dinsdagavond heeft de eerste wedstrijd plaatsgevonden tussen de talenten van Internos en TSC. Het team van Internos, bestond uit een mix van 1e, 2e en JO19-1 spelers, stond onder leiding van Erik Nijssen en zijn technische staf. In een enerverende wedstrijd kwam Internos al vroeg op 2-0. Een schitterende vrije trap van Emin Dizadar 1-0 en een schitterende aanval die zeer fraai werd afgemaakt door Santi Dudok 2-0. Hierna kreeg TSC meer grip op wedstrijd en werd het vlak voor rust 2-2. Na rust kwam TSC direct op 2-3 uit een mooie aanval. Richting het einde van de wedstrijd was Internos weer de bovenliggende partij en maakte het dik verdiend de gelijkmaker. Een goede steekbal die afgerond werd door Luuk van Bedaf. Internos had de overwinning op de schoen maar helaas ging die kans naast. Over een aantal weken zullen mogelijk ook andere jeugdige spelers van Internos een kans krijgen om zich te laten zien aan de technische staf van Internos 1 binnen de JO21.

Pasfoto aanpassen in voetbal.nl app

Ieder lid van Internos kan zelf zijn persoonsgegevens en pasfoto wijzigen. Dit kan tot uiterlijk 1 november. Hiervoor heb je alleen de voetbal.nl app nodig. Als je je hierop registreert (dit moet altijd met het email adres wat bij de ledenadministratie bekend is), kun je aangegeven hoe jouw gegevens zichtbaar zijn. Hoe kijk op website www.vvinternos.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief