Internos trainer Nijssen ook zelf nog actief op zondag.
Internos trainer Nijssen ook zelf nog actief op zondag. Foto: Fred van Toledo

VV Internos JO13-2 vertrekt winnend uit Sprundel

ETTEN-LEUR - Zaterdag 16 november om 11 uur klonk het fluitsignaal van de spannende wedstrijd tussen Sprundel JO13-1 en Internos JO13-2. Een strijd tussen de nummers 7 en 6 uit de competitie.

Vanaf het moment dat het fluitsignaal klonk werd er flink gevochten door beide teams. Internos bleef goed op positie en bleef erg sterk aan de bal. Het duurde dan ook niet lang voor het gejuich klonk bij het eerste doelpunt van Internos. Bij het fluitsignaal van het einde van de eerste helft had internos een voorsprong opgebouwd van al 4 doelpunten en 0 tegendoelpunten. In de 2e helft werd daar al snel een 5e doelpunt aan toegevoegd. De tegenstander was niet van plan om het op te geven en scoorde toch nog 2x in de tweede helft waardoor de wedstrijd eindigde met een stand van 2-5. Een mooie overwinning van Internos die hierdoor op de 4e plaats terechtkomen in de competitie.

Pietentraining

Woensdag 27 november is er weer een Pietentraining bij v.v. Internos. Deze zal om 14.30 uur starten. Tijdens deze training kunnen jullie laten zien hoe goed jullie de Sint en zijn Pieten kunnen helpen. De training duurt tot ongeveer 16.30 uur en daarna nog een gezellig Sinterklaasfeest in de kantine tot ongeveer 17.00 uur. De Pieten training is voor alle leden van de voetbalspeeltuin en JO7 t/m JO11.

Internos blijft winnen

In Breda moest Internos tegen de Gunners aantreden. Internos was vanaf het begin de sterkere en beter voetballende ploeg. Toch duurde het nog ruim een half uur voordat ze op voorsprong kwamen. Net als vorig jaar was het een foute pas van de keeper, die onderschept werd door de attent reagerende Kjell van Toledo. Het eerste doelpunt was voor hem niet te missen 0-1. Pas na rust kwam Internos echt op gang. Eerst waren het Mike en Kjell die rechts bij de middellijn een dubbele 1-2 opzetten, Kjell paste daarna over de volle breedte naar Jaye die weer eens weergaloos een aantal tegenspelers passeerde. In de 16 gekomen werd op tijd afgelegd naar, de inmiddels weer in de 16 aangekomen, Kjell van Toledo die de 0-2 onhoudbaar afdrukte. Het verzet van the Gunners was weg en een fraaie solo van Jaye Musters ronde hij af met het 3e Internos doelpunt. Daarna was het invaller Devin Tholel die attent reageerde en een losgelaten bal van de keeper rap binnen tikte, 0-4. Het slot stuk was voor Mike van Noord die via een hoofd in de muur van de tegenstanders, onhoudbaar net onder de lat de 0-5 binnenschoot. Nog twee wedstrijden voor de winterstop. A.s. zaterdag om 14.30 in Zevenbergsche Hoek tegen DHV en pas 14 dagen later op 7 december tegen in Roosendaal tegen DVO’60.