Foto: Vriendenloterij

Etten-Leurs echtpaar wint 25.000 euro in VriendenLoterij

ETTEN-LEUR – Een grote verrassing voor Rob en Marjon uit Etten-Leur. Het echtpaar heeft in de trekking van de VriendenLoterij 25.000 euro gewonnen. Lucille Werner, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Rob en Marjon met de cheque. 
 
Rob (66) en zijn vrouw Marjon reageerden verrast: "Fantastisch! Dit hadden we niet verwacht. We zijn allebei gepensioneerd en willen graag stedentripjes gaan maken. Ik denk dat we naar Valencia gaan. En iets voor de kinderen en kleinkinderen."
 
Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 47 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES