Afbeelding
Foto: Dario Misja

Edsilia Rombley cancelt optreden in winkelhart, vervangster is Romy Monteiro

Door: Monique Jansen OUD Cultuur

ETTEN-LEUR - Zangeres Edsilia Rombley heeft haar optreden in winkelhart Etten-Leur op vrijdag 29 november afgezegd. Ze heeft onverwachts een optreden in een televisieprogramma. 

Rombley zou om 21.30 uur optreden tijdens Black Friday Shopping Night voor de deur van de voormalige CoolCat. De organisatie is er wel in geslaagd om een vervanger voor de bekende artieste te strikken. Romy Monteiro betreedt het podium in haar plaats. De 27-jarige zangeres is de dochter van musicalactrice Antje Monteiro. Ze brak in 2014 door met haar deelname in talentenjacht The Voice of Holland. Daar bereikte ze de kwartfinales.

In 2015 maakte ze haar musicaldebuut in The Bodyguard waar zij de hoofdrol speelde van Rachel Marron. Twee jaar geleden bracht ze een eigen cd uit met daarop verschillende hits van Whitney Houston. Monteiro timmert ook op televisie aan de weg. Zo presenteerde ze de programma's DanceSing op SBS6, Mijn vader is de beste op NPO3 en het Junior Songfestival. 

Black Friday begint op vrijdag 29 november om 19.00 uur. Veel winkels zijn geopend tot 22.00 uur en bieden leuke kortingen en deals aan. Er zijn deze avond overigens ook dansoptredens van de lokale dansschool en singer-songwriters.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief