Internos spelers werden regelmatig in het nauw gebracht door DHV spelers.
Internos spelers werden regelmatig in het nauw gebracht door DHV spelers. Foto: Fred van Toledo

Koppeldart toernooi bij Internos

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Zaterdag 28 december is er weer het jaarlijkse koppeldart toernooi bij Internos. Van elk inschrijvend koppel moe minimaal een persoon lid zijn van Internos om deel te mogen nemen. Inschrijven kan via darteninternos@hotmail.com of vanaf afgelopen maandag aan de bar. Voor meer informatie kijk op de site.

Huldiging Patrick van Drongelen

Afgelopen zaterdag was het de beurt aan Patrick van Drongelen om gehuldigd te worden vanwege zijn 25 jarig lidmaatschap. Bij de algemene viering was hij helaas verhinderd. Zaterdag is hij alsnog gehuldigd in het bijzijn van zijn vrouw, zijn dochtertje, en zaterdag 3. Allereerst werd hij toegesproken door Joost Luyten die even zijn voetballoopbaan doornam. Daarna was het tijd voor het in ontvangst nemen van de oorkonde, de Internos paraplu en de bos bloemen. Het is mooi om te zien dat er zo veel leden in hun jeugd bij Internos zijn gaan voetballen, en deze leden onze club ook trouw blijven. Er zijn hieruit veel vriendschappen ontstaan.

Internos krappe zege levert 1e plek op

In Zevenbergsenhoek moest Internos aantreden tegen DHV. Tegen die club was ook al in de voorbereiding geoefend maar er stonden nu toch wel wat andere teams op het veld. Zoals verwacht was Internos wel de betere partij maar gaf DHV toch stevig tegengas. Echter toen na 10 minuten Jaye Musters weer eens op het doel schoot, de bal nog een rare curve kreeg door het schampen van een verdediger, was de DHV keeper machteloos tegen de net onder de lat vallende bal. Internos had het niet makkelijk en moest verdedigend toch erg alert blijven. Na een goed half uur was het een lucky schot van Jean Asukaniam die vanaf links ook na het schampen van een verdediger onhoudbaar net onder de lat in het doel viel. Vlak voor rust werd er nog een doelpunt van Internos wegens buitenspel Afgekeurd. Na rust draaide het niet zo vlot meer Internos, en DHV begon ook bloed te ruiken, temeer daar de spelers van Internos zich steeds meer gingen irriteren aan de af en warrig fluitende scheidsrechter. DHV werd steeds feller maar wist niet te scoren tot ver in de tweede helft er erg gemakkelijk een penalty werd gegeven Keeper Bart Luijendijk stopt regelmatig een penalty maar nu niet, het werd 1-2. Het zorgde nog voor wat hectische extra tijd maar uiteindelijk stapte Internos wel winnend van het veld. En dat smaakte extra goed toen men te horen kreeg dat directe concurrent VVC’68 net verder was gekomen dan een gelijkspeel. Pas 14 december speelt Internos weer in Roosendaal tegen DVO’60. Ook vorig jaar dit laatste tegenstander voor de winterstop. Die erg slecht afliep, grootste gedeelte van de wedstrijd met een man meer spelen maar toch verliezen met 4-2 na een 0-1 voorsprong. Gewaarschuwd team telt voor twee.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief