Expositie Atelier Dekkers in Trouwkerkje.
Expositie Atelier Dekkers in Trouwkerkje. Foto: Cobie Verberg

Opening expositie Atelier Dekkers zeer geslaagd

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Onder grote belangstelling is afgelopen vrijdagavond de expositie van de cursisten van Atelier Dekkers geopend door wethouder van cultuur dhr. G. de Weert.

De opening van deze expositie trok vele bezoekers en mag nu al spreken van een geslaagde start.

Diversiteit in kunstwerken

Het Trouwkerkje in Etten-Leur wordt volledig benut om de meer dan honderd werken ten toon te stellen. Ook laat deze expositie veel verschillende schildertechnieken zien zoals aquarellen, acrylwerken en prachtige pasteltekeningen.De schilderijen en beelden komen in deze prachtige ruimte met zijn mooie lichtval geweldig uit.

De onderwerpen zijn zeer uiteenlopend wat deze tentoonstelling zeer afwisselend maakt. Zo zijn er zeer realistische portretten te bewonderen maar ook losse acrylwerkstukken. Een aantal mooie geboetseerde beelden geven weer een andere kijk op het begrip, beeldende vorming

Voor iedereen die nog geen bezoek heeft gebracht aan deze prachtige locatie, echt een aanrader om daar eens langs te gaan en te genieten van zoveel moois.

Deze tentoonstelling is nog te bezichtigen tot en met zondag 1 december in het Trouwkerkje, v. Bergenplein 1 in Etten-Leur.

Openingstijden

Maandag 25 t/m vrijdag 29 november 14.00-17.00u.

Zaterdag 30 november 12.00-17.00u.

Zondag 1 december 12.00-17.00u.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief