Businessclub Etten-Leur presenteert de Moeierquizz
Van links naar rechts Mart van der Smissen, penningmeester Businessclub Etten-Leur, Heleen van Rijnbach, voorzitter Stichting Vrienden van Avoord en Martin den Hartog, bestuurder Avoord.
Van links naar rechts Mart van der Smissen, penningmeester Businessclub Etten-Leur, Heleen van Rijnbach, voorzitter Stichting Vrienden van Avoord en Martin den Hartog, bestuurder Avoord. (Foto: )

Businessclub Etten-Leur presenteert de Moeierquizz

ETTEN-LEUR - Met de decembermaand voor de deur is de Moeierquizz een leuke cadeautip, waarmee je meteen een goed doel steunt. De opbrengst komt namelijk ten gunste van de Stichting Vrienden van Avoord.


Deze stichting draagt de cliënten van Avoord een warm hart toe, zij zamelt geld in om voor hen iets extra's te kunnen doen, naast verzorging en verpleging. Denk aan speciale activiteiten of hulpmiddelen die het leven van ouderen zoveel mooier en aangenamer kunnen maken.

De Moeierquizz is een origineel bordspel over Etten-Leur. Je loopt als speler met een pion van Etten naar Leur, of andersom. Tijdens deze wandeling kom je vragen tegen uit vier verschillende categorieën: Algemeen, Historie, Ondernemend Etten-Leur en Cultuur, sport & vrije tijd. De kanskaarten geven een extra dimensie, ze helpen je verder of werken je tegen. Het spel is voor 2-6 spelers vanaf 12 jaar en kost €14,95 excl. BTW. Leuk voor thuis of als kerstgeschenk aan relaties.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar: info@bcel.nl. Het spel De Moeierquizz is in Etten-Leur te koop bij: Zwembad De Banakker, Life & Garden, Winkeltje 56 en Drukkerij Koevoets.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>