Foto: Suvrada

Suvrada staat met kerstkraam in Het Anbarg

ETTEN-LEUR - Stichting Suvadra van de Etten-Leurse Joyce van Rijen staat zondag 8 december op de winterbazar, die in Het Anbarg aan de Nassaulaan wordt gehouden. Na alle Black Friday-geweld wil Suvadra een prachtig feestmaand-gebaar maken door alles uit de collectie van kunst- en hebbedingetjes met een korting van 25 procent aan te bieden.


Suvadra is gespecialiseerd in het geven van educatieve en medische hulp aan lichamelijk gehandicapte kinderen in Nepal en heeft daarmee in de afgelopen jaren aantoonbare resultaten geboekt. Joyce van Rijen is in 2002 gestart als onderwijshulp in dat op vijf na armste land ter wereld en ze constateerde dat er veel verborgen leed was in gezinnen, waarin lichamelijk gehandicapten meestal aan hun trieste lot werden over gelaten.

Lichamelijk gehandicapten

Extra inspanningen om die lichamelijk gehandicapten een kans op een beetje toekomst te geven zaten er in de meeste gevallen niet in. Geen geld, te veel moeite en het zonder verzet accepteren van 'die straf der goden'  waren de blokkades. Joyce van Rijen wilde daaraan wat veranderen en zorgde dat deze gehandicapten toch naar school konden.

 In de verkoopkraam zijn  ook nieuwe verkoopitems, die door haar uit Nepal meegebracht zijn. Er zijn ook leuke Nepalese kaarten, die het als kerst/nieuwjaarskaart ook uitstekend kunnen doen en extra goedkoop zijn. Het evenement in Het Anbarg is van tien tot vier uur.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES