Martien de Jong (3e van rechts) in opperste concentratie!
Martien de Jong (3e van rechts) in opperste concentratie! Foto: Rein Nuiten

Wie wordt tweede in 2019 bij BC 't Palet

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Afgelopen week is er over het algemeen lekker gespeeld en gescoord. In totaal zijn er woensdag en vrijdag negen partijen gespeeld.

Want bij de lage buitentemperaturen en wat miezerig weer genieten we ook graag wat langer van de warmte binnen in De Linde! Jammer dat 3 vaste beugelaars de hele maand november, vanwege hun gezondheid, niet hebben kunnen genieten van het mooie spelletje. We wensen Gonnie, Johan en Kees een voorspoedig herstel
Over heel november bleek Piet Verhoeven toch niet meer in te halen door Rein Nuiten. Martien de Jong ontsnapte nipt aan het dragen van de rode lantaarn, door afgelopen vrijdag 2 keer winst te behalen. Piet Vermunt kwam, eveneens met 2 keer winst, knap terug naar plaats 7.

De totaalstand t/m november 2019 laat zien, dat de strijd om de 1e plaats wel gestreden is. Daarentegen gaat het om plaats 2 en 3 nog heel erg spannend worden. Zes beugelaars staan met hun gemiddelde binnen 0,98 verschil. Hopelijk kunnen zoveel mogelijk beugelaars op de speeldagen in december aanwezig zijn om hun plek te verdedigen of juist door te stoten naar het podium. Succes allemaal en geniet ervan!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief