Bridge les bij BC De Gong.
Bridge les bij BC De Gong. Foto: Frans Evers

Tijd vliegt voorbij bij BC De Gong

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Het eerste deel van het bridgeseizoen 2019-2020 is bijna voorbij en wordt afgesloten op donderdag 19 december met de Kerstdrive. Omdat deze avond puur voor het spelplezier is worden de speelsterkten gemixt en telt de uitslag niet mee voor de competitie.

Er zijn prijzen voor tevoren bepaalde plaatsnummers in de einduitslag van deze avond. Natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten en worden diverse lekkernijen geserveerd.

Donderdag 2 januari 2020 start het tweede deel van de competitie maar alvorens hieraan te beginnen houdt de voorzitter een korte toespraak en wordt iedereen in de gelegenheid gesteld elkaar de hand te schudden met in de andere hand een glas met bubbels. Deze avond telt wel mee voor het competitieresultaat.

Bridge is een kaartspel voor jong en oud, voor competitie en alleen plezier. Na het grote succes van de beginnerscursus Bridge, gestart in september en nu bijna aan de laatste lesavond toe, hebben zich weer een aantal nieuwe belangstellenden gemeld. Hiervoor zal een nieuwe cursus gestart worden op woensdag 15 januari 2020 en eindigen op donderdag 14 mei. Deze cursus zal ook gegeven worden door Stefan Kossakowski, geassisteerd door Frans Evers. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via: stef.kossakowski@gmail.com. Stefan zal daarna alle benodigde info toesturen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief