De Linde, gezien vanaf Lambertustraat.
De Linde, gezien vanaf Lambertustraat. (Foto: Rein Nuiten)

Inloopmiddag in de Linde met optreden van combo Okdanog

ETTEN-LEUR - Op zondag 8 december organiseert Wijkbelang Centrum-Oost alweer een gezellige inloopmiddag. Inwoners van de wijk, jong en oud, zijn dan van harte welkom in wijkgebouw De Linde vanaf 14.00 tot 17.00 uur.


De toegang, en ook het eerste kopje koffie/thee, is gratis. Woont u niet in wijk Centrum-Oost, maar wilt u eens ervaren hoe gezellig het is in De Linde, kom dan gerust aan. De optredens worden dit keer verzorgd door top entertainers uit Etten-Leur. Onder leiding van Theo Wouters (piano) speelt het combo "Okdanog" jazzy muziek onder andere uit het repertoire van Peggy Lee. Het combo bestaat verder uit Brigit Donkers (zang), Ad Gobbens (vibrafoon), Jaap Soethoudt (contrabas) en Ed Landman (drums).

Tevens zal Theo een paar tips van de sluier oplichten van de nieuwe voorstelling van "Cabaret van zolder". Daarin worden, onder leiding van Theo Wouters op piano, onder andere nummers van Wim Sonneveld, Toon Hermans en "doctorandus P" ten gehore gebracht. Zang wordt verzorgd door Yvonne Frijters, Esther van de Stel en Peter van den Bosch. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES