Afbeelding
Foto: Harry Rappange

Menwedstrijden op stal 't Sander in kerstsfeer

Door: Monique Jansen OUD Sport

ETTEN-LEUR - Op zondag 8 december vinden de laatste menwedstrijden van dit jaar plaats op Stal 't Sander. De deelnemers rijden de menwedstrijd of de cross.

De deelnemers strijden vanaf 9.30 uur om mooie prijzen en om de titel: Mooiste Kerstaanspanning. Het parcours zal door zowel de menners als door de crossers worden verreden. De organisatie hult het parcours in kerstsferen. De arrenslee ontbreekt natuurlijk niet. 

Deze wedstrijd telt ook mee voor de PFKB Men/ CrossEvent. Er zijn nog een aantal deelnemers die kans hebben op de hoofdprijs. Daarnaast is er ook livemuziek van het duo Geert en Melanie. Zij zorgen voor de muzikale klanken om alvast in kerststemming te komen.

De organisatie ligt in handen van de PFKB, PaardenFokvereniging, Kring Breda. Een vereniging die al ruim 116 jaar bestaat en zich bezig houdt met de rassen Trekpaarden, Friezen en Haflingers. Op deze Men/CrossEvent zijn uiteraard alle rassen welkom. De prijsuitreiking is tussen 17.00 en 18.00 uur. Bezoekers zijn welkom bij Stal 't Sander aan 't Sander 13. De toegang is gratis. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief