Foto: pixabay.com

Vrijwilligersbedankdag in gebouw X EL Alwel

ETTEN-LEUR - Vrijwilligersplatform Etten-Leur VoorElkaar houdt zaterdag een vrijwilligersbedankdag. Alle vrijwilligers zijn dan welkom om eventjes te ontspannen. Dat gebeurt in het X EL Alwel gebouw aan het Stationsplein 25. 


Als vrijwilliger verdien je het om eens in het zonnetje te worden gezet. Kom daarom op de Dag van de Vrijwilliger eventjes lekker ontspannen. Je kunt 7 december tussen 14.00 en 17.00 uur binnenlopen.
Het programma van deze middag staat volledig in het teken van ontspanning voor jou als vrijwilliger. Want zorgen voor een ander betekent net zo goed zorgen voor jezelf.

Er is in het XEL gebouw genoeg activiteiten om uit te kiezen: een hoofddrukmassage, handmassage, nagels lakken, make-up touch en advies, henna tattoo, yoga, meditatie, cardio kickboksen, kerstkaart maken en boekenlegger drukken. En wat dacht je van selfies nemen met een magic mirror? Je kan zo actief zijn als je zelf wilt. Ook zijn er hapjes en drankjes.
Het programma staat op www.etten-leurvoorelkaar.nl
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES