Afbeelding
Foto: Politieteam Weerijs

Fietser neemt 'wees zichtbaar-campagne' wel erg serieus

Door: Bregje Kop Algemeen

ETTEN-LEUR - Beter te veel lichtjes, dan geen licht. Dat moet de eigenaar van deze fiets hebben gedacht. Hoewel het volgens de wet niet is toegestaan, mocht deze fietser toch z'n weg vervolgen. "Dit liever dan een onzichtbare fiets in het verkeer."

Een fietser is zaterdagavond aangesproken door agenten van team Weerijs omdat deze de 'wees zichtbaar-campagne' van de politie wel héél serieus nam. De goed verlichte fiets, met maar liefst zo'n 601 lichtjes, kwam voorbij op de Concordialaan. Hoewel het volgens de wet eigenlijk niet is toegestaan, knepen de agenten toch een oogje dicht. "Liever dit dan een onzichtbare fiets in het verkeer." Na een kort praatje mocht de fietser zijn weg vervolgen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De berijder van deze fiets was zeker zichtbaar. Tijdens surveillance kwamen wij deze goed verlichte, 601 lichtjes tellende, kerstfiets tegen op de Concordialaan in Etten-Leur. Volgens de letter van de wet misschien niet toegestaan, maar dit liever dan een onzichtbare fiets in het verkeer. Na een kort praatje de berijder wel thuis en fijne kerstdagen gewenst. ?? ^mb #fietsverlichting #valop #kerstmis #licht #lichtaan #polws #EttenLeur #Concordialaan #politie #instacops #cops #police #lightinthedark @omroepbrabant @bn_destem @metro @ad_nl @brabants_dagblad @gemeente_ettenleur @wijkagent_grens_weerijs @wijkagenten_etten_leur @veiligverkeernl

Een bericht gedeeld door Politieteam Weerijs (@politieteamweerijs) op



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief