[FOTOALBUM] Gloednieuwe tent Kerstcircus staat ondanks harde wind
Foto: Jack Konings
FOTOALBUM

Gloednieuwe tent Kerstcircus staat ondanks harde wind

ETTEN-LEUR - Het was een flinke klus, maar bouwers hebben de gloednieuwe tent voor het Kerstcircus Etten-Leur neergezet in het Brabantpark. Dit was een behoorlijke klus, want er stond zaterdag en zondag veel wind. Ook was de tent nog niet eerder in elkaar gezet. 


Circusdirecteur Kevin van Geet kocht in Italië een nieuwe tent. De doorsnede van de 4-masten circustent is 32 meter en de hoogte 16 meter. Het aantal zitplaatsen bedraagt 850. De kleurstelling, licht en blauw, blijft hetzelfde in vergelijking met de vorige tent, maar heeft een iets moderner tintje. Er staat ook een 2-masten nieuwe foyertent van 25 bij 14 meter.

Repetities

Van 16 tot 18 december vinden de repetities plaats. Van zaterdag 21 december tot zondag 5 januari vinden de voorstellingen plaats. Het Kerstcircus telt dit jaar - mede vanwege de komst van de grotere tent - maar liefst drie luchtnummers, waaronder The Flying Souza aan de vliegende trapeze.

Dat is een vijfkoppig gezelschap uit Brazilië. Naast The Flying Souza wordt het publiek onder andere getrakteerd op de Italiaanse Stefani Gottani (ringtrapeze en voetantipode), clown Marco Mariani uit Portugal, Franziska Folco uit Italië (dierendressuur met kamelen, paarden en geiten) en de Hongaarse Diana Boiachin

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>