Feestende Internos team na afloop in kantine.
Feestende Internos team na afloop in kantine. Foto: Fred van Toledo

VV Internos behaald periodetitel

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Afgelopen zaterdag kon Internos de periodetitel definitief behalen. In Roosendaal moest worden gevoetbald tegen DVO’60.

Ondanks een groot veldoverwicht van Internos duurde het bijna een half uur voordat Marco Mohammadi de 0-1 wist te scoren nadat de bal in de 16 op hem werd teruggelegd door Kjell van Toledo. Nog voor rust wist Internos de stand een beter aanzien te geven. Morris Meesters plaatste een fraaie breedte pass op de inlopende Danny Poppelaars die van dichtbij in kon tikken, 0-2. Internos was veel sterker dan DVO’60 en ging na rust stug door met aanvallen. DVO’60 was slechts sporadisch in staat om er uit te komen. Ook nu duurde het weer even maar na bijna 25 minuten kwam goede breedte pass van Danny Popelaars op links bij Jaye Musters terecht. Hij passeerde een mannetje en in de 16 gekomen werd van de achterlijn, tussen twee DVO’60 spelers door, teruggetrokken op Morris Meesters die de 0-3 scoorde. Ook de 0-4 werd nog gemaakt, Jaye Musters gaf van links over de breedte naar Danny Poppelaars op rechts, die gelijk voorgaf naar Kjell van Toledo in het 5 metergebied. Hij mistte niet van dichtbij. Maar niet alleen de aanvallers laten hun voeten spreken. Ook de verdediging van Internos staat zijn mannetje, helemaal in uitwedstrijden waarin het tot nu toe maar 1 doelpunt tegen heeft gekregen. De periodetitel was binnen. Er was een kleine huldiging met bloemen en spuitwater op het veld na afloop. Terug in Etten-Leur werd in de kantine nog een feestje gevierd. Maar grote doel blijft toch direct promoveren door kampioen te worden. A.s. zaterdag moet Internos nog een keer naar Bergen op Zoom om de wedstrijd tegen DOSKO uit te spelen tegen 7 tegenstanders en beginnend met een 0-4 voorsprong. Om 12 uur wordt er begonnen voor nog zo’n 20 minuten. Daarna gaat de competitie 1 februari pas verder thuis tegen runner up Baronie.

Activiteiten bij Internos

Rikavond is er op vrijdag 13 december en begint om 20.00 uur.

Winterstop bierproeverij op 20 december die begint om 20.00 uur in de kantine van Internos inschrijven en betalen kan aan de bar in de kantine of via penningmeester@vvinternos.nl, voor deelname moet je natuurlijk wel 18 jaar of ouder zijn.

Zaterdag 28 december is er weer het jaarlijkse koppel dart toernooi bij Internos. Van elk inschrijvend koppel moet minimaal een persoon lid zijn van Internos om deel te mogen nemen. Inschrijven kan via darteninternos@hotmail.com of sinds maandag vorige aan de bar. Voor meer informatie kijk op de site www.vvinternos.nl.

In het nieuwe jaar

Op zaterdag 4 januari zijn er verschillende Nieuwjaarsactiviteiten waarmee we 2020 willen inluiden. Om 10.00 uur begint de dag met het traditionele Nieuwjaars rikken. Opgeven hiervoor kan bij Piet Koevoets aan de bar. Om 12.00 uur is er een wedstrijd van de JO19-1 tegen het jeugdkader (jeugdleiders/trainers). Vanaf 15.00 uur begint de nieuwjaarsreceptie waar we terug kijken op 2019 maar vooral vooruit kijken naar 2020 onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen is van harte uitgenodigd.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief