Afbeelding
Foto: Ton van Etten

Sing Christmas verhuist naar Lambertuskerk

Door: Monique Jansen OUD Cultuur

ETTEN-LEUR - Theatergezelschap Max Mini brengt de 'Sing Christmas' dit jaar in de Lambertuskerk. Het is voor de derde keer dat het kerstconcert wordt gehouden. Dit jaar vindt het optreden plaats op 20 en 21 december.

Bij de voorgaande tradities trad Max Mini op in het Trouwkerkje, een knusse locatie met plaats voor honderd bezoekers. De kaarten vlogen binnen enkele uren de deuren uit. De reacties op het kerstconcert waren lovend.

Grotere locatie

Vanwege het succes kiest Max Mini nu voor een grotere locatie. De Lambertuskerk biedt niet alleen veel ruimte, maar ook een hele andere klank. Het theatergezelschap past daar het repertoire op aan. De leden brengen een aantal nummers die een wat meer klassiek karakter hebben, maar prachtig tot hun recht komen in de negentiende-eeuwse neogotische kerk.

Roots

Toch laat de theatergroep zijn roots niet los. Het programma wordt alles behalve saai. De theatrale insteek is nog steeds voel- en hoorbaar in verschillende nummers. Naast de prachtige muziek en zang, wordt de kerk schitterend verlicht om zo de beleving compleet te maken.

Wie 'Sing Christmas' wil bezoeken op 20 of 21 december, kan reeds vanaf 10:00 op 21 oktober kaarten bestellen aan de balie van Nieuwe Nobelaer of via www.nieuwenobelaer.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief