Eric Verwijmeren legt de eed af bij burgemeester Miranda de Vries.
Eric Verwijmeren legt de eed af bij burgemeester Miranda de Vries. Foto: Ger van Agtmaal

Eric Verwijmeren nieuw raadslid Ons Etten-Leur

Politiek

ETTEN-LEUR - Eric Verwijmeren is maandagavond geïnstalleerd als raadslid voor Ons Etten-Leur. Hij vervangt Björn Vaarwerk, die zijn taak neerlegt omwille van werkgerelateerde zaken met zijn raadswerk.

Eric Verwijmeren was al actief als burgerlid voor Ons Etten-Leur. “Tijdens mijn burgerlidmaatschap heb ik al kunnen ervaren wat er komt kijken bij lokale politiek. Ik heb er zin in om al onze inwoners te vertegenwoordigen. Want inwoner van Etten-Leur ben je niet alleen, dat ben je met elkaar. De gemeente heeft hierbij een ondersteunende taak en meehelpen en meedenken moet de insteek zijn. Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen ”

Fractievoorzitter Lia Boeren vult aan: “We bedanken Björn Vaarwerk voor al zijn inzet als raadslid de afgelopen jaren. We zijn blij dat hij de fractie van steun blijft voorzien, zij het nu op de achtergrond. Eric zal in eerste instantie de aandachtsgebieden financiën en ruimtelijke ontwikkeling overnemen. Daarmee hebben we op alle gebieden onze eigen specialisten, zodat we onze inwoners zoveel mogelijk kwaliteit kunnen leveren."

De burgemeester bedankt Björn Vaarwerk, die als raadslid terugtreedt.


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief