Afbeelding
Foto: TC Etten

Derde plaats voor dames TC Etten op EK 65+ in Spanje

Door: Monique Jansen OUD Sport

ETTEN-LEUR - De vier deelneemsters van TC Etten aan de de Europese Tenniskampioenschappen voor clubteams in de categorie 65+ in de Spaanse stad La Manga hebben deze maand een derde plaats gehaald. 

Tessy Panis, Jopie van Twist, Séraphine Kuiper en Marjo Griesen verdedigden de clubkleuren van TC Etten. Deze kampioenschappen werden gehouden in La Manga, Spanje. Dat het ook daar flink kan regenen hebben de dames de eerste dagen wel gemerkt. Op donderdag scheen gelukkig weer de zon en kon het wedstrijdschema verder afgewerkt worden.

Er deden acht landen mee, verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën. De vier dames hebben die week kennis gemaakt met iconen van weleer, speelsters die in hun jonge jaren deelgenomen hebben aan Grand Slams en de Davis Cup, onder meer de Spaanse Carmen Parea en de Française Benetti (ooit tennispartner van Betty Stöve en Tom Okker). Trots waren de tennissters uit Etten-Leur dan ook toen ze vrijdag, nadat alle wedstrijden afgewerkt waren, als derde uit de bus kwamen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief