Afbeelding
Foto: Eventing Etten-Leur

Reünie voor oud-vrijwilligers van Eventing Etten-Leur

Door: Monique Jansen OUD Sport

ETTEN-LEUR - Heb jij ooit meegeholpen bij een editie van de Eventing Etten-Leur? Geef je dan snel op voor de reünie die Stichting Samengestelde Wedstrijden Etten-Leur, de organisatie achter Eventing Etten-Leur, houdt op zondag 29 maart. 

Het is dit jaar alweer de veertigste editie van Eventing Etten-Leur. De organisatie werkt achter de schermen al hard aan de voorbereidingen voor het sportevenement dat plaatsvindt op 5 en 13 april. Crossbouwers bouwen inmiddels druk aan de hindernissen in de bossen rond het Schuitvaartjaagpad. Verder houden het bestuur en de sponsorcommissie zich al bezig met het administratieve en financiële gedeelte. De stichting pakt dit jaar extra uit vanwege het jubileum. Daarvoor is een speciale commissie in het leven geroepen. 

De commissie zoekt  grondeigenaren, (oud)-bestuursleden, (oud)-medewerkers en (oud)-vrijwilligers voor de reünie. Die vindt zondag 29 maart plaats bij de Menmoerhoeve aan de Zundertseweg 66. Van 14.00 tot 18.00 uur kunnen zij terecht. De organisatie vraagt voor de reünie de hulp van oud-medewerkers. Veel adressen zijn namelijk niet meer in het bezit van Stichting Samengestelde Wedstrijden Etten-Leur. Ook kan de jubileumcommissie nog oude foto's of krantenartikelen gebruiken voor een speciale tentoonstelling op de reünie. 

Opgeven voor de reünie kan via jubileumeventingettenleur@gmail.com tot 1 maart. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief