Bezoekers genoten van de mooie voorstellingen. FOTO JACK KONINGS
Bezoekers genoten van de mooie voorstellingen. FOTO JACK KONINGS
FOTOALBUM

Bezoekersrecord voor Kerstcircus Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Het Kerstcircus Etten-Leur heeft in de periode van zaterdag 21 december tot zondag 5 januari een bezoekersrecord getrokken. "We hebben tussen de 11.000 en 12.000 kaartjes verkocht. Dat is meer dan ooit", meldt circusdirecteur Kevin van Geet.


Het was een pittig, maar wederom mooi seizoen voor de jonge circusdirecteur. Dit jaar pakte Van Geet uit met een gloednieuwe circustent. Ook had hij weer een mooi programma in elkaar gezet met gevarieerde circusacts. Vlak voor de première kreeg hij de schrik van zijn leven.

Hoofd- en slotact The Flying Souza zegde een paar dagen van tevoren af. Reden was dat een acrobaat van het Braziliaanse trapezegezelschap in Frankrijk een lelijke val maakte tijdens een circusoptreden. Daardoor was de act niet meer compleet en belde ze noodgedwongen af.

Last-minute

Van Geet bewoog Hemel en Aarde en slaagde er uiteindelijk om last-minute een nieuwe circusact te bezoeken. Hij sloot de circusvoorstelling niet af met een acrobatenact, maar met het illusionistengezelschap The Melfields. Dit optreden viel bij het publiek uiteindelijk in de smaak. Zij waardeerden het optreden zelfs met het de Publieksprijs. "Het was bijna onmogelijk om een vervanger te vinden, want alles was al geboekt zo vlak voor Kerstmis. Tot in China heb ik gebeld. Gelukkig konden The Melfields wel dankzij enige verschuivingen in hun schema", blikt Van Geet terug.

Etten-Leurse traditie

Inmiddels is de circustent weer afgebroken. Over elf maanden keert het Kerstcircus Etten-Leur weer terug in het Brabantpark. Van Geet "Het is een echte Etten-Leurse traditie geworden. We krijgen bezoekers uit de verre omtrek, van Bergen op Zoom tot Breda. Ook gaf een wethouder ons het compliment dat we Etten-Leur regionaal op de kaart zetten!"

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES