Bewoonster Thomashuis Etten-Leur vanavond in nieuwe serie Down met Johnny
Anne-Lotte zit links naast presentator Johnny de Mol.
Anne-Lotte zit links naast presentator Johnny de Mol. (Foto: SBS6)

Bewoonster Thomashuis Etten-Leur vanavond in nieuwe serie Down met Johnny

ETTEN-LEUR - In de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van Down met Johnny op SBS6 laat presentator Johnny de Mol een bijzondere droom uitkomen van bewoonster Anne-Lotte van het Thomashuis in Etten-Leur. 


Enige tijd terug was De Mol op visite in het Thomashuis om de droom van Anne-Lotte te vernemen. Bij haar moeder Jacomine werd vorig jaar borstkanker geconstateerd. 

"Na een aantal zware operaties is ze inmiddels genezen, maar nog steeds herstellende", zo schrijven de programmamakers. "Jacomine's allergrootste droom is om de Alpe d'HuZes te fietsen, maar met haar huidige conditie kan ze dit niet alleen. Anne-Lotte vindt Jacomine de allerliefste moeder en wil niets liever dan haar moeders grote droom verwezenlijken."

In het programma is te te zien hoe Anne-Lotte en Johnny de hulp inschakelen van viervoudig Olympisch wielerkampioen Leontien van Moorsel. "Met elkaar zetten ze alles op alles om Jacomine de klim van haar leven te laten maken."

Down met Johnny begint vanavond op SBS6 omstreeks 20.30 uur. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>