Medewerkers van E-fiber leggen glasvezel aan. FOTO EBBES FOTOGRAFIE
Medewerkers van E-fiber leggen glasvezel aan. FOTO EBBES FOTOGRAFIE (Ebbes Fotografie)

Glasvezel: Nog niet genoeg aanmeldingen voor aanleg

ETTEN-LEUR - Het is nog onzeker of de gemeente Etten-Leur glasvezel krijgt. Netwerkbeheerder E-fiber gaat aan de slag als minimaal dertig procent van de inwoners 'ja' zegt tegen glasvezel. Bewoners hebben tot 1 februari de tijd om zich aan te melden.


Halverwege 2020 gaat de eerste schop dan de grond in. Commercieel directeur Gerard Overmars verwacht dat iedereen in de gemeente Etten-Leur dan binnen twee jaar glasvezel heeft: "We slaan dan niemand over. We komen ook bij de verste boerderijen want iedereen recht heeft op glasvezel."

Het netwerk krijgt een grote capaciteit en speelt in op het groeiende datagebruik. Gebruikers bepalen zelf van welke provider ze internet, televisie en/of telefonie afnemen. Overmars: "Elk adres heeft een unieke lijn en je hebt geen last van storingen of andere kabels." Meer info? Kijk op www.e-fiber.nl/etten-leur.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief