Joyce Maas uit Etten-Leur weer beste zelfstandig reisadviseur van Noord-Brabant
Foto: TUI Nederland

Joyce Maas uit Etten-Leur weer beste zelfstandig reisadviseur van Noord-Brabant

ETTEN-LEUR - Joyce Maas van TUI at Home is uitgeroepen tot de beste zelfstandig reisadviseur van Noord-Brabant. Reisvakblad TravMagazine maakte de winnaars van de verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur (ZRA) 2020 bekend op de Vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht. Joyce, woonachtig in Etten-Leur, mag zich het komende jaar, net als in 2018, profileren als beste zelfstandig reisadviseur van haar provincie. 


De jury roemt Joyce Maas om haar netwerkcapaciteiten, samenwerking met andere ondernemers, efficiëntie en resultaatgerichtheid voor de klant. Haar klanten onderstrepen dit. Maas zelf is enorm blij met haar uitverkiezing: "De titel is een kroon op mijn werk. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. En dat ik daarmee op de juiste weg zit, blijkt wel uit deze titel." In totaal deden zo'n 100 zelfstandige reisadviseurs mee aan de verkiezing.

Ronden

De verkiezing bestond uit verschillende ronden waarbij zaken als sales, marketing, ondernemerschap en financiën aan bod kwamen. Deelnemers werd gevraagd een vragenlijst in te vullen, een marketingcase uit te werken en namen deel aan een spannende battle. In de laatste ronde, de juryronde, werden de twee beste ZRA's per provincie door een vakkundige jury ondervraagd. Hieruit zijn de uiteindelijke winnaars naar voren gekomen.

Afspreken

Anders dan in een gewoon reisbureau, heeft Joyce Maas TUI at Home geen openingstijden van negen tot vijf. Joyce spreekt met de klant af waar en wanneer het uitkomt om de ideale reis te boeken. En die service is niet duurder dan op internet.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>