Veel muziek tijdens MaMi-Spektakel: optredens van 'Twee Wethouders' en One Two Trio
Volop meezingen tijdens het MaMi spektakel. Dit jaar ondersteund met het geluid van kleppers.
Volop meezingen tijdens het MaMi spektakel. Dit jaar ondersteund met het geluid van kleppers. (Foto: Stichting MaMi Etten-Leur)

Veel muziek tijdens MaMi-Spektakel: optredens van 'Twee Wethouders' en One Two Trio

ETTEN-LEUR - Tijdens het 34e MaMi spektakel is de muzikale omlijsting dik in orde. Optredens van ‘De Twee Wethouders’ en One Two Trio en een heuse sing-a-long met bekende Etten-Leurse carnavalskrakers voorspellen een spektakel dat klinkt als een klok! Natuurlijk is de recordpoging zelf ook een feest van geluid.


Op maandagmiddag 24 februari kunnen, vanaf 14:00 uur, de aanwezigen op de Markt en Oude Bredaseweg weer meehelpen om een Wereldrecord naar Etten-Leur te halen. Klepperen kan iedereen met de speciale MaMi-kleppers. En welk lied komt als eerste bij u op? Precies,…. dus dat zit muzikaal wel goed.

Ook rondom de recordpoging zit veel muziek. Dit jaar zullen de winnaars van de publieksprijs van de afgelopen Ziengaovut optreden. Stonden ze vorig jaar nog gebroederlijk als Prinsen op de podia, dit jaar treden ze op als ‘De Twee Wethouders’. Ook de bekende Etten-Leurse carnavalsliedjes worden dit jaar niet vergeten. Speciale aandacht is er dit jaar voor De Zwartjannen. Scouting Lambertus deelt voorafgaand aan de sing-a-long speciale hoedjes uit waarop u de teksten kunt meelezen.

Als speciale gast-act treedt One Two Trio op. Deze feestband gaat al jaren mee. Ze zijn bij een groot publiek bekend van hun eigen hits zoals ‘Juffrouw Toos’ en hun optredens bij ‘Ever Staat Op’. Ze hebben beloofd een flinke dosis plezier, muzikaliteit en energie mee te brengen. Dat staat dus garant voor een spetterende show!

Voor de deelnemers liggen ook dit jaar weer voldoende gratis kleppers klaar. Het zijn unieke exemplaren die zeker herbruikbaar zijn. Elke klepper is voorzien van een uniek nummer. Tegen het einde van het spektakel, rond de bekendmaking van het aantal deelnemers, zal ook de winnaar van deze actie bekend gemaakt worden. Ga dus niet te snel naar huis, want weg = pech!

Kortom; een spektakel waar iedereen aan mee kan doen! Help dus mee om een nieuw Wereldrecord naar Etten-leur te halen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>