Ziengaovut organisatoren gehuldigd. FOTO STELLA MARIJNISSEN
Ziengaovut organisatoren gehuldigd. FOTO STELLA MARIJNISSEN
FOTO'S

Hommage aan het Etten-Leurs carnavalslied

ETTEN-LEUR – Café de Klomp was woensdagavond het toneel van een 'Hommage aan het Etten-Leurs carnavalslied'. Daar werd de jongere garde geëerd, die zich sterk heeft  gemaakt voor het in stand houden van de Ziengaovut.


Lex Froeling, die jaarlijks de carnavalswand in De Klomp ontwerpt en laat maken, kreeg deze keer de opdracht van kroegbaas Jac van Dongen: 'doe een ding over de Ziengaovut.' En zo geschiedde.

Aan prins der Stijloren Thomas III de eer om de wand te onthullen en wethouder Kees van Aert om zijn steun en enthousiasme te betuigen aan de zes initiatiefnemers, allen verbonden met carnavalsverenigingen Leurse Leut en Stijloren. Zij kregen het voor elkaar om de bijna ter ziele gegane Ziengaovut nieuw leven in te blazen en werden daarvoor gehuldigd met de erepenning van de Stijloren, een plaquette en natuurlijk een bos bloemen. Ook Lex Froeling kreeg de erepenning omgehangen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES