De inval in de loods aan de Penningweg, vorig jaar februari.
De inval in de loods aan de Penningweg, vorig jaar februari. (Foto: Perry Roovers/SQ Vision)

Man uit Etten-Leur twee jaar de cel in voor bezit van bijna 2.000 kilogram aan hasj en hennep

ETTEN-LEUR - De rechtbank in Breda heeft donderdag een 39-jarige man uit Etten-Leur veroordeeld tot twee jaar cel, waarvan zes maanden voorwaardelijk.


De man werd op 4 februari vorig jaar aangehouden nadat de politie een grote partij drugs had aangetroffen in een loods op een bedrijventerrein aan de Penningweg in Etten-Leur.

Containers

De politie was de drugs op het spoor gekomen tijdens een lopend onderzoek. De drugs zaten verstopt in ongeveer dertig kleinere containers van zo'n anderhalve kubieke meter, waarin knoflook was opgeslagen. Onder die knoflook bevond zich bijna 2.000 kilogram aan hasj en hennep. 

In de loods en in de buurt hiervan werden drie mannen aangehouden, de toen 38-jarige man uit Etten-Leur en twee mannen uit Spanje van 34 en 40 jaar. De Spanjaarden werden kort na hun aanhouding weer vrijgelaten. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES