Archieffoto: Alexander Vingerhoeds

Avondvierdaagse slaat ook een jaartje over

ETTEN-LEUR - Ook de JUMBO Avondvierdaagse van Etten-Leur gaat dit jaar niet door.


De regering heeft maandag alle evenementen in Nederland tot 1 juni verboden. De start van de Etten-Leurse avondvierdaagse is een week later. "De kans dat de maatregelen om de verspreiding van het virus verder in te dammen nog verlengd gaan worden is reëel", stelt Hans Wierema van de organisatie. "Trouwens, stel dat het niet verlengd wordt, wie heeft er een week later dan zin in in dit grootse kinderfeest?"

De werkgroep heeft dan ook met pijn in het hart besloten dat de avondvierdaagse dit jaar wordt overgeslagen. Het is nooit eerder in de geschiedenis gebeurd dat het evenement in zijn geheel werd afgelast. Het is de afgelopen twee jaar wel voorgekomen dat één avond niet door kon gaan vanwege slechte weersomstandigheden, zoals onweer en hagel.

De volgende editie, de 58ste, van de JUMBO Avondvierdaagse staat nu op de agenda van maandag 31 mei tot en met donderdag 3 juni 2021. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES