Afbeelding
Foto: Monique Jansen

Buurtbewoners De Grient geschokt door viervoudige moord

Door: Monique Jansen OUD 112 Meldingen

ETTEN-LEUR - Buurtbewoners in de wijk de Grient in Etten-Leur reageren zondag met afschuw op de viervoudige moord die plaatsvond in een rijtjeswoning aan de Dasseburcht. De paar mensen die zich op straat laten zien, zijn geschokt door de gebeurtenissen. "Waarom? Wie doet nu zoiets?" klinkt het alom. 

De plaats delict is afgesloten met zwarte schermen. Iemand heeft een hart met bloemen opgehangen ter nagedachtenis aan de slachtoffers: een oma, een moeder en twee kinderen. De politie vond de vier slachtoffers zaterdagavond. Agenten waren afgekomen op een melding van stankoverlast en deden binnen een gruwelijke ontdekking. 

Een koude wind waait door het speeltuintje voor het huis. Een gewone straat met eenvoudige woningen. "Hoe kan nu nu niemand iets gemerkt hebben?" vraagt een bewoner uit De Griend zich af. Dat lijkt op dit moment een raadsel. Het is nog niet bekend hoe lang de slachtoffers in de woning lagen. 

De politie heeft inmiddels een klopjacht geopend op de verdachte: de vader van de kinderen. Het gaat om de 33-jarige Onur Kandemir. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de vier. Iedereen die weet waar Kandemir is wordt verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8448. 

Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief