Afbeelding
Foto: Monique Jansen

Psychologische hulp voor Etten-Leurenaren na familiedrama

Door: Monique Jansen OUD

ETTEN-LEUR – De gemeente Etten-Leur biedt alle bewoners die het moeilijk hebben met het familiedrama aan de Dasseburcht psychologische hulp aan. Een maatschappelijk werker van Surplus staat klaar om telefonische hulp te verlenen. Dat staat in speciaal verspreide brief.

De politie vond zaterdagavond de ontzielde lichamen van een oma, moeder, een jongen van zes en een meisje van twee. Het gezin bleek door een misdrijf om het leven te zijn gebracht. De vader van de kinderen wordt van betrokkenheid verdacht. De autoriteiten zijn inmiddels een klopjacht op hem geopend. Camera's van een snackbar legden de 33-jarige Onur Kandemir nog vast toen hij zaterdagavond rond 17.30 uur een bezoek bracht aan Van Bergenplein in de omgeving van de Jumbo-supermarkt.

Schok in de samenleving

Burgemeester Mirana de Vries heeft geschokt gereageerd op het familiedrama. "Dit veroorzaakt een schok in de Etten-Leurse samenleving." In normale tijden zou de gemeente een bijeenkomst organiseren voor buurtbewoners. Omdat dit niet kan, staat een maatschappelijk werker klaar. Wie behoefte heeft, kan contact opnemen met Angelique van Elteren op 06-23319420



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief