Afbeelding

Onur Kandemir nog steeds spoorloos: Waar is verdachte viervoudige moord?

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

ETTEN-LEUR – De politie zoekt nog steeds met man en macht naar de 33-jarige Onur Kandemir. In totaal kregen de autoriteiten 24 tips binnen. Onur wordt verdacht van betrokkenheid bij de viervoudige moord op zijn kinderen van twee en zes jaar oud, zijn vrouw en zijn moeder. De politie trof hun levenloze lichamen zaterdagavond aan in een woning aan de Dasseburcht in Etten-Leur.

Vijftien rechercheurs trekken de sporen van Onur Kandemir na. Hij werd zaterdag rond 17.30 uur nog door camera's vastgelegd op het Van Bergenplein in de omgeving van de Jumbo supermarkt. "Wij proberen op dit moment zijn looproute vast te leggen. Ook willen we graag weten of hij zich heeft verplaatst met de auto, fiets of te voet. Ook camerabeelden zijn erg welkom", geeft een woordvoerster aan. "Ook vragen we mensen die Onur donderdag, vrijdag of zaterdag hebben gezien of weten waar hij nu is om zich te melden." Ook maakt de politie zich zorgen om Onur zelf. Mogelijk is hij een gevaar voor zichzelf. Bewoners uit Etten-Leur en omgeving wordt gevraagd naar hem uit te kijken. 

Het is tot nu toe een raadsel waarom het hele gezin is vermoord. De politie voerde dagenlang onderzoek uit in de woning aan de Dasseburcht. Agenten kwamen ter plaatse na een melding over stankoverlast. Het is nog niet duidelijk wanneer de familieleden zijn omgebracht.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief