Van de Midzomerparty komt geen nieuwe editie meer. FOTO ADDO SPRANGERS
Van de Midzomerparty komt geen nieuwe editie meer. FOTO ADDO SPRANGERS (Foto: Addo Sprangers)

Doek valt voor Midzomerparty, STEP pakt wèl uit met Laatste Rondje

ETTEN-LEUR – De Midzomerparty gaat dit jaar definitief niet meer door. Dat betekent dat er geen nieuwe editie meer komt. Stichting Etten-Leur Promotie (STEP) houdt dit jaar na een halve eeuw op te bestaan. "De coronacrisis gooit helaas roet in het eten. Het is te risicovol om het door te laten gaan, omdat we niet weten hoe de situatie in juni is", geeft organisator Lauran Mol aan.


STEP heeft overlegd met de band die zou optreden tijdens de Midzomerparty op zondag 21 juni in het Oderkerkpark. De artiesten gaven aan dat ze op dit moment niet kunnen repeteren. De bandleden hebben elkaar al lange tijd niet gezien en het is een bijna onmogelijke opdracht om nog tijdig te oefenen voor het concert. Het RIVM raadt mensen aan elkaar zo min mogelijk op te zoeken. Nu repeteren zit er dan ook niet meer in.

Gezellige reünie

Daarom hebben de leden van STEP ervoor gekozen om extra uit te pakken tijdens 'Het Laatste Rondje' op zondag 20 september. "We nemen dan afscheid bij de Moeierboom. Een toepasselijkere plek kun je niet vinden in Etten-Leur. Ook de horeca kan zo'n middag goed gebruiken. Laten we er dan een extra gezellige reünie van maken", stipt Mol aan.

Van 14.00 tot 20.00 uur kunnen belangstellenden afscheid nemen van de mannen van STEP. Tijdens het 'Laatste Rondje' treden verschillende bands op. Ook loopt een troubadour rond. "We werken nog hard aan het complete programma", besluit Mol.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES