Leden tafeltennisvereniging Tanaka gaan buiten trainen

ETTEN-LEUR - Tafeltennisvereniging Tanaka in Etten-Leur biedt seniorenleden de mogelijkheid om elke maandagavond een balletje te slaan op het parkeerterrein naast de tennishal. Op dit moment mag namelijk nog niet binnen worden gesport.


De tafels staan op maandagavond buiten. De leden spelen in shifts van drie kwartier tussen 18.30 en 20.45 uur. Per beurt mogen maximaal twaalf personen spelen. Leden mogen zich maximaal voor één shift inschrijven. Dit is mogelijk tot zondag 18.00 uur. De Outdoor Tafeltennisavond gaat alleen door bij goede weersomstandigheden.

Tafeltennishal blijft dicht

Tanaka houdt zich strikt aan de richtlijnen van het RIVM. De tafeltennishal blijft dicht. Leden kunnen geen gebruik maken van de bar, wc’s, kleedkamers of douches. Leden ontsmetten de tafels en ballen tussen alle shift. Verder is het meebrengen van eigen batjes verplicht. De anderhalve-regel-meter is ook bij het tafeltennissen van toepassing. Daardoor kan er niet worden gedubbeld. Na het spelen verzoekt de vereniging leden naar huis te gaan om samenscholing te voorkomen. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES