Cliënten SOVAK ontvangen bezoek in kletsbus
Foto: SOVAK

Cliënten SOVAK ontvangen bezoek in kletsbus

ETTEN-LEUR - Cliënten van SOVAK mogen weer bezoek ontvangen. Dat mag nog steeds niet in hun woning, maar wel een in een speciale kletsbus. Dit voertuig is omgebouwd tot een veilige ontmoetingsplaats waar cliënten maximaal twee mensen op visite krijgen. . 


Dit gebeurt op een veilige manier om verspreiding van corona tegen te gaan. In het midden van de bus is over de breedte een plexiglas scherm geplaatst en aan beide zijden staan een tafel en stoelen. Voor en na het bezoek wordt de bus schoongemaakt met desinfecterend schoonmaakmiddel. De kletsbus wordt ingezet op alle locaties van SOVAK. 

Sinds de uitbraak van het coronavirus in maart geldt een bezoekverbod op alle plekken van de zorginstelling. Bij SOVAK woont een grote diversiteit aan cliënten. Een aantal van hen loopt een groot risico op ernstige complicaties bij besmetting. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>