Foto:

De vlag kan uit! Plaats jouw geslaagdenfoto in de Etten-Leurse Bode

ETTEN-LEUR - Na jarenlang te hebben gestudeerd zit het er voor veel scholieren dan eindelijk op. Ze kunnen de middelbare school achter zich laten en beginnen aan het volgende hoofdstuk. Spannend, maar vooral ook heel leuk.

Bij het behalen van je diploma hoort normaal een groot feest. Dat is dit jaar helaas niet mogelijk. Maar dat wil niet zeggen dat we dit mooie moment onopgemerkt voorbij moeten laten gaan. Juist nu is het extra leuk om geslaagden in het zonnetje te zetten. Ook voor hen is het een onzekere tijd. Op 4 juni gaan landelijk de vlaggen uit voor alle geslaagde middelbare scholieren. Een moment dat vastgelegd moet worden!

Wij, Uitgeverij De Bode, zetten alle geslaagden graag in het zonnetje. Stuur ons vóór 8 juni een leuke ‘Geslaagd!’-foto van jezelf, je neef/nicht of buurmeisje. Dit kan onder de vermelding van de naam, leeftijd, woonplaats en school. Dan plaatsen wij op 10 juni jouw foto in de Etten-Leurse Bode.

Foto’s kunnen worden geüpload via www.internetbode.nl/geslaagd.


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES 

Vacatures

Woningstoffeerder / meubelbezorger

Oudenbosch

Logistiek voorman

Krabbendijke

Bezorgers Altena Nieuws

Almkerk, Hank, Veen, Andel, Nieuwendijk, Werkendam

Horeca medewerkers

Bergen op Zoom t/m Tilburg

Verkoper (fulltime/parttime) Fietsmonteur

Haren