De reumatologen (v.l.n.r.): dr. J.N. Hoes, dr. D. van den Elshout-den Uijl en dr. J.L.M. Schoneveld.
De reumatologen (v.l.n.r.): dr. J.N. Hoes, dr. D. van den Elshout-den Uijl en dr. J.L.M. Schoneveld. (Foto: Bravis ziekenhuis)

Bravis start spreekuur reumatologie in Etten-Leur

  algemeen

ETTEN-LEUR - Patiënten met reumatische klachten die in Etten-Leur of omgeving wonen kunnen vanaf 2 juni dichter bij huis terecht voor een poliklinisch consult. Eén van de drie reumatologen van het Bravis ziekenhuis houdt een dag per week van 08.30 tot 15.00 uur spreekuur op de polikliniek aan het Schoonhout 215 in Etten-Leur.


Het Bravis ziekenhuis heeft drie reumatologen: dr. J.L.M. Schoneveld, dr. J.N. Hoes en dr. D. van den Elshout-den Uijl. Naast de algemene reumatologie hebben zij systeemziekten, osteoporose en echografie als interessegebieden.

Enthousiaste vakgroep

Reumatologie omvat meer dan honderd aandoeningen aan gewrichten, spieren, pezen en/of inwendige organen. Het Bravis ziekenhuis heeft een enthousiaste vakgroep Reumatologie die naast reumatologen bestaat uit een verpleegkundig specialist, reumaverpleegkundigen en secretaresses. Het team werkt nauw samen met andere medisch specialisten. Reuma heeft namelijk een grote impact op het totale leven. Dat vraagt om een gezamenlijke behandeling, waarbij de patiënt centraal staat.

Etten-Leur

Op 2 juni start de vakgroep Reumatologie met poliklinische consulten in Etten-Leur. Wekelijks houdt één van de drie reumatologen spreekuur op de polikliniek aan het Schoonhout. Hierdoor kunnen patiënten uit Etten-Leur en omgeving nog dichter bij huis terecht en hoeven zij niet naar Roosendaal of Bergen op Zoom te rijden. Een extra service die de vakgroep graag verleent.

Reumatologie is telefonisch te bereiken via 088-7068454.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES