Foto:

VIDEO: Jac van Dongen van café De Klomp kondigt muziekmarathon aan

ETTEN-LEUR - In een video, opgenomen voor zijn café De Klomp aan de Oude Bredaseweg in Etten-Leur, heeft Jac van Dongen de muziekmarathon aangekondigd, die zaterdag vanuit zijn (gesloten) horecagelegenheid om 11.00 uur van start gaat. 


Van Dongen hoopt door 12 uur lang muziek te draaien zoveel mogelijk geld op te halen voor voedselhulp in Etten-Leur. De marathon wordt gestreamd via de Facebookpagina van De Klomp.

Op Koningsdag hield de kroegbaas ook al een marathon van 12 uur, toen ten behoeve van hulpmiddelen aan de zorg in Etten-Leur. Die actie leverde een bedrag van 4.500 euro op. 

Het geld wil Jac van Dongen dit keer schenken aan met name de gevolgen van de coronacrisis. "Veel mensen komen door deze crisis zonder werk te zitten, maar ook vaak zonder inkomsten. Sommige mensen moeten spullen verkopen om hun voedsel te kunnen betalen."

Vrijwillige bijdragen kunnen gedurende de marathon gedoneerd worden via de brievenbus van De Klomp en/of het speciale rekeningnummer dat morgen te zien is op de livestream. 

Zie hieronder de video:


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES